Covid та нові тенденції

Covid-19 навів "суєту" в усьому світі і в Україні, зокрема. І без його участі очевидна проблема медицини, в нашій країні, стала гострою як ніколи. Так, багато хто з нас перехворіли в легкій формі, але ж не всім так пощастило. А лікування в державних клініках, те ще задоволення. - Ок, скажіть ви, - є ж приватні клініки! Але, навіть, лікування банального ГРЗ або ангіни в приватних клініках обійдеться в 1500 -2000 гривень! А якщо більш серйозне захворювання? Питання, ясна річ, риторичне.
    Так, на жаль, сьогодні Україна, на державному рівні не може собі дозволити якісну платну медицину.
Але ми можемо убезпечити себе і своїх близьких самі, ні на кого не розраховуючи!
  Згідно з опитуваннями, які наша компанія провела на замовлення IT компаній, в 2021 році - 92% опитаних співробітників стверджують, що вагомим аргументом при виборі компанії, є наявність поліса медичного страхування. Про що це говорить? Змінилося колективне мислення - тепер ми цінуємо здоров'я не тільки під час хвороби. Ми хочемо бути захищені постійно. А якщо вже говорити про співвідношення ціни на страховий поліс і вигоду при його використанні? Відповідь, мабуть, очевидна ...
За невеликі гроші сьогодні, ви купуєте великі гроші - завтра!

Багаторічний досвід розвинених країн доводить, безкоштовна медицина якісної бути не може. Якісні послуги повинні бути платними. Медичний поліс страхування захистить вас і ваших близьких від раптових або непередбачуваних подій, здатних зруйнувати всі плани, змінити ритм життя або навіть обірвати її.
За невеликі гроші сьогодні, ви купуєте якісний медичний сервіс завтра.

«Вчора я був розумним, і тому я хотів змінити світ. Сьогодні я став мудрим, і тому я змінюю себе » - Джалаладдін Румі

українська
english