Попереджений значить озброєний

Коронавірусна інфекція швидко поширюється світом. Вона може протікати в легкій або безсимптомній формі, а може завдати серйозної шкоди здоров'ю або навіть призвести до смерті. 


Щоб мінімізувати ризик зараження, кожній людині необхідно ретельно ознайомитися з усією вірогідною інформацією про захворювання. Коронавірус поширюється через краплі, які утворюються, коли інфікована людина кашляє чи чхає. Крім того, він може поширюватися через забруднені поверхні, наприклад, дверні ручки. Після дотику до них залишається доторкнутися до очей, рота або носа, щоб наразитися на ризик захворювання. На сьогодні, відомо, що максимальний інкубаційний період хвороби становить близько 14 днів.


Імовірність зараження COVID-19 досить висока: в середньому один інфікований може заразити ще трьох людей. Тому дуже важливо дотримуватись усіх заходів, передбачених для стримування поширення коронавірусу:

 

Поки поширення коронавірусу COVID-19 залишається актуальною темою, додатковою підтримкою для Вас та Ваших близьких може стати медстрахування на випадок цього небезпечного захворювання. 
Обираючи медичну страховку від нещасних випадків та захворювань, ви можете передбачити захист не лише від травм, опіків, укусів тварин та інших страхових випадків, а й від захворювання на коронавірусну інфекцію.

українська
english